skip to Main Content

iquip voor uw online event

Informatiedeling met een groot bereik. Dit alles verzorgen wij op een veilige manier, zowel op het gebied van gezondheid als privacy. Met de uitgebreide mogelijkheden welke wij integreren tot 1 systeem vormt dit een gebruiksvriendelijke interface voor uw deelnemers en presentatoren.  Zo kunnen deelnemers maar ook presentatoren op een eigen gewenste locatie deelnemen aan het event.

Online-event
Online-event
Ongekende mogelijkheden, compleet afgestemd op uw wensen

Of het nu om een vergadering, evenement of congres betreft wij kunnen de “vertaalslag” maken om er een online event van te maken, of om hetgeen weer te geven in een livestream.

Door uw event online te delen kan de doelgroep deze volgen op een voor hun gewenste plek. Dit kan op verschillende manieren, de “uitzending” kan van te voren worden opgenomen of het kan live worden uitgezonden.

D.m.v. camera’s wordt het geheel geregistreerd en kunnen wij content zoals PowerPoint en filmpjes integreren in de web stream.
Om het interactief te maken is er de mogelijkheid verschillende modules toe te voegen. Q&A, voting en stellingen behoren o.a. tot de mogelijkheden.
Is het voor uw organisatie belangrijk te weten of de deelnemers het evenement volgen kunnen wij een accreditatiefunctie toevoegen.

Het publiek komt met behulp van een link op de landingspagina, welke geheel overzichtelijk is en er zijn geen installaties van software of dergelijks nodig. Deze landingspagina kan worden aangepast aan uw huisstijl en eventueel worden geïntegreerd in uw eigen website.

Online events kunnen plaatsvinden op een elk gewenste locatie, maar het kan natuurlijk zijn dat een bepaalde spreker niet aanwezig kan zijn. Wij bieden de mogelijkheid dat deze persoon toch online kan presenteren en in het event weergegeven wordt.

Wij informeren en helpen u graag met de verschillende mogelijkheden en stemmen het event helemaal af op uw wensen.

Quick wins
Met de uitgebreide mogelijkheden welke wij integreren tot 1 systeem vormt dit een gebruiksvriendelijke interface voor uw deelnemers en presentatoren.
•••
Door een complete (gezamenlijke) voorbereiding wordt alles op elkaar afgestemd, en bent u volledig ontzorgt.
•••
Iquip zorgt voor een professionele uitstraling van uw online event, mogelijk in eigen huisstijl.
•••
Op een veilige manier, zowel op gebied van gezondheid als privacy.
Waarmee mogen we u helpen?

We tonen graag hoe we succesvol
ontzorgen én verrassen:

iquip voor...

social

typisch iquip

uiterst behulpzaam

Shows draaien is voor iquip misschien dagelijks werk, voor u niet. Daarom levert iquip alles om u goed te supporten. Meer tijd investeren in de voorbereidingen? Loont! Extra apparatuur of bestanden als backup? Heeft iquip al aan gedacht! Nog even een doorloopje oefenen? Graag!

doortastend

Ervaring maakt het verschil, in ieder project. Daarom benut iquip iedere kans om ervaring te laten spreken. Door net even wat langer door te vragen, alle details te willen weten, draaiboeken uit te pluizen en shows uitvoerig en gedetailleerd voor te breiden.

rots in de branding

Als iedereen in paniek raakt, is iquip op z'n best. Koel en nuchter oplossingen bedenken. Rust en kalmte bewaren. Laat het achter de schermen maar 'stormen', voor de schermen ervaren uw gasten een geweldige tijd. Gelukkig is iquip overal op voorbereid.

contact

Congressen, shows en presentaties krijgen meer kwaliteit en kracht door professioneel, uiterst behulpzaam en doortastend handelen van de mensen van iquip.

Bel Mail
decor-stippen-wit
Back To Top