skip to Main Content

iquip voor uw congres

Iquip opereert letterlijk achter de schermen, om vóór de schermen een topprestatie te leveren. Letterlijk achter de knoppen voor heldere geluidsversterking en imponerende projecties en presentaties. Figuurlijk achter u. Voor u. We kunnen u ‘vermoeien’ met onze enorme lijst met apparatuur voor versterking, verlichting en strakke shows. Liever garanderen wij u dat we alles in huis hebben (of halen!) om uw evenement te laten slagen en uw bezoekers te overtuigen.

Het onderscheid maken tijdens uw congres

Het onderscheid maken tijdens uw congres? Wij denken graag mee om te zorgen dat we uw gasten een extra ervaring meegeven met onze techniek. Groots uitpakken of juist het verschil maken in de kleine details; die extra ‘touch’ waar u naar zoekt. Alles is mogelijk. Door in een vroeg stadium in gesprek te komen en al ideeën uit te wisselen, maken we het totaalplaatje kloppend. We zorgen voor een onvergetelijk event. Graag nemen we ook alle zorgen uit handen rond de presentaties en performances van de sprekers. Stap voor stap nemen we alle wensen en mogelijkheden door.

Sprekers zijn ook van harte welkom in ons speakerservice-center, een ruimte waar ze rustig kunnen werken of hun presentatie voor kunnen bereiden. Technici lopen de presentatie door met de spreker en uploaden deze naar de video-regie in de congreszaal. Gewoon goed geregeld. De medewerkers van Iquip hebben ruime ervaring met internationale congressen en zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken. In samenwerking met onze partners leveren we een totaalconcept met decoratie en banners. Zo matchen we alle details in zowel ontwerp als op,- afbouw en uitvoer. Alles voor een succesvol congres. Meer weten over onze aanpak?

Quick wins

Goede regie geeft rust. Steun op onze ervaring in audio en video, in een strak podium, passende beelden, verfijnde techniek.
•••
Denk in mogelijkheden, daag ons uit in alles wat bijdraagt aan een succesvol congres,
een indrukwekkende bijeenkomst, een geslaagde vergadering.
•••
Iquip draagt bij in communicatie-kracht. Een geoliede show
die staat als een huis.

Waarmee mogen we u helpen?

We vertellen graag hoe we alle zorgen
uit handen nemen:

iquip voor...

social

typisch iquip

uiterst behulpzaam

Shows draaien is voor iquip misschien dagelijks werk, voor u niet. Daarom levert iquip alles om u goed te supporten. Meer tijd investeren in de voorbereidingen? Loont! Extra apparatuur of bestanden als backup? Heeft iquip al aan gedacht! Nog even een doorloopje oefenen? Graag!

doortastend

Ervaring maakt het verschil, in ieder project. Daarom benut iquip iedere kans om ervaring te laten spreken. Door net even wat langer door te vragen, alle details te willen weten, draaiboeken uit te pluizen en shows uitvoerig en gedetailleerd voor te breiden.

rots in de branding

Als iedereen in paniek raakt, is iquip op z'n best. Koel en nuchter oplossingen bedenken. Rust en kalmte bewaren. Laat het achter de schermen maar 'stormen', voor de schermen ervaren uw gasten een geweldige tijd. Gelukkig is iquip overal op voorbereid.

contact

Congressen, shows en presentaties krijgen meer kwaliteit en kracht door professioneel, uiterst behulpzaam en doortastend handelen van de mensen van iquip.

Bel Mail
decor-stippen-wit
Back To Top