skip to Main Content

iquip voor uw bedrijfspresentatie

Licht en geluid perfect op elkaar aan laten sluiten, een strak en georganiseerd podium. Scherpe en passende videopresentaties met projecties of beeldschermen, producten fantastisch uitgelicht, ‘onzichtbare’ regie. Alles voor een goed-geoliede presentatie. Samen met iquip bespreekt u de mogelijkheden en ontdekt u alle kansen om een onvergetelijke indruk op uw gasten te maken. Op iedere locatie levert iquip een topprestatie. Binnen én buiten.

Maak een onvergetelijke indruk

Een goede presence van je bedrijf is onwijs belangrijk. Goed voor de dag komen dus tijdens een bedrijfspresentatie of personeelsbijeenkomst. Doordat iquip het technische gedeelte geheel uit handen neemt, heeft u de volledige aandacht voor uw relaties of personeel.

De boodschap die u wilt overbrengen is het uitganspunt, iquip stelt een plan op voor de technische implementatie binnen het concept van het event. Dit plan wordt gepresenteerd en na goedkeuring heeft u er verder geen omkijken meer naar. Uiteraard zijn de mensen van iquip altijd netjes gekleed en de rust zelve. Onzichtbaar, maar op de achtergrond keihard aan het werk om te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld en werkt. Wilt u achteraf nog een keer nagenieten van uw evenement? Dat kan! Dan zorgen we voor een pakkende aftermovie.

Quick wins

Ontdek de prachtige oplossingen om uw presentatie nog indrukwekkender te maken: prachtig geïntegreerde displays, standbouw-oplossingen, joekels van ledpanelen.
•••
Daar schrikt iquip niet voor terug: presentaties met meerdere projectoren of displays simultaan. Impressive!

Waarmee mogen we u helpen?

Nieuwsgierig naar hoe iquip zorgt voor de
ultieme presence van uw bedrijf?

iquip voor...

social

typisch iquip

uiterst behulpzaam

Shows draaien is voor iquip misschien dagelijks werk, voor u niet. Daarom levert iquip alles om u goed te supporten. Meer tijd investeren in de voorbereidingen? Loont! Extra apparatuur of bestanden als backup? Heeft iquip al aan gedacht! Nog even een doorloopje oefenen? Graag!

doortastend

Ervaring maakt het verschil, in ieder project. Daarom benut iquip iedere kans om ervaring te laten spreken. Door net even wat langer door te vragen, alle details te willen weten, draaiboeken uit te pluizen en shows uitvoerig en gedetailleerd voor te breiden.

rots in de branding

Als iedereen in paniek raakt, is iquip op z'n best. Koel en nuchter oplossingen bedenken. Rust en kalmte bewaren. Laat het achter de schermen maar 'stormen', voor de schermen ervaren uw gasten een geweldige tijd. Gelukkig is iquip overal op voorbereid.

contact

Congressen, shows en presentaties krijgen meer kwaliteit en kracht door professioneel, uiterst behulpzaam en doortastend handelen van de mensen van iquip.

Bel Mail
decor-stippen-wit
Back To Top