skip to Main Content

iquip voor uw evenement

Een evenement moet indruk maken. U belooft uw gasten een bijzondere ervaring en met name geluid, licht en show manifesteren dat. Hier spreekt de internationale ervaring van iquip, zowel in de productie (het kiezen en bouwen van de juiste apparatuur) als in de executie (de show ‘draaien’, letterlijk aan de knoppen van het licht, het geluid en de effecten). Door de juiste apparatuur in te zetten, maar ook de juiste mensen te selecteren zet iquip zo onzichtbaar mogelijk uw evenement kracht bij. In onze aanbieding laten we graag merken hoe we het verschil maken. Door beter te luisteren, verstandige, gemotiveerde keuzes te maken en doortastend te handelen.

Uw event compleet verzorgd

Een evenement voorbereiden is een behoorlijke klus, iquip ontzorgt hierin graag. Door samen uw ideeën en wensen te inventariseren komt er een totaalplan voor de technische productie tot stand. Iquip stemt alles af met de locatie, met het entertainment en met de eventuele contactpersonen binnen uw organisatie. En, natuurlijk houdt iquip u op de hoogte van alle nodige ontwikkelingen. Volledig op de hoogte, zonder zorgen.

De ruime ervaring van iquip leidt altijd tot het juiste concept binnen de mogelijkheden van de locatie. Elke locatie heeft ook zijn ‘beperkingen’, de uitdaging is deze optimaal te verwerken om het gewenste resultaat te behalen. Ook de wensen van het entertainment worden hierin meegenomen. Iquip werkt samen met een aantal partners op gebied van decor en inrichting. Deze samenwerking levert een totaalconcept. Dit betekent één aanspreekpunt voor zowel het ontwerp, de op,- en afbouw en de uitvoering. Dat geeft rust en levert afgestemd op elkaar een prachtig eindresultaat. Meer weten over onze totaalaanpak? 

Quick wins
Geniet van de ervaring van IQUIP. Leun, steun, vertrouw en bouw erop. En ja: de opgedane ervaring op de grootste festivals in de Benelux komt beslist van pas tijdens evenementen van veel kleinere omvang.
•••
Deel gerust uw draaiboek in een vroeg stadium. Hoe meer we weten, hoe meer we kunnen combineren. Meedenken, noemen we dat. Kost niets, bespaart veel, dat is het idee.
•••
Iquip is graag hoofdaannemer van geluid en licht tijdens een event. En, iquip is en blijft een teamspeler en beschikt over een imposant en waardevol netwerk van toeleveranciers, specialisten en backup.
Waarmee mogen we u helpen?

We tonen graag hoe we succesvol
ontzorgen én verrassen:

iquip voor...

social

typisch iquip

uiterst behulpzaam

Shows draaien is voor iquip misschien dagelijks werk, voor u niet. Daarom levert iquip alles om u goed te supporten. Meer tijd investeren in de voorbereidingen? Loont! Extra apparatuur of bestanden als backup? Heeft iquip al aan gedacht! Nog even een doorloopje oefenen? Graag!

doortastend

Ervaring maakt het verschil, in ieder project. Daarom benut iquip iedere kans om ervaring te laten spreken. Door net even wat langer door te vragen, alle details te willen weten, draaiboeken uit te pluizen en shows uitvoerig en gedetailleerd voor te breiden.

rots in de branding

Als iedereen in paniek raakt, is iquip op z'n best. Koel en nuchter oplossingen bedenken. Rust en kalmte bewaren. Laat het achter de schermen maar 'stormen', voor de schermen ervaren uw gasten een geweldige tijd. Gelukkig is iquip overal op voorbereid.

contact

Congressen, shows en presentaties krijgen meer kwaliteit en kracht door professioneel, uiterst behulpzaam en doortastend handelen van de mensen van iquip.

Bel Mail
decor-stippen-wit
Back To Top