skip to Main Content

Iquip en Quadrum

High performance audio en visual in combinatie met bijzonder aantrekkelijke en innoverende manier om uw event in te richten. Dat biedt de samenwerking tussen Visualitys en iquip.

Visualitys heeft Quadrum® ontwikkeld vanuit haar expertise om creatief en innoverend evenementen in te richten. Het multifunctionele display system Quadrum® is gemaakt van vouwbare kubussen in verschillende hoogtematen. Uitnodigende beursstands en decorwanden voor onder andere presentaties, en tentoonstellingen. Een bouwsysteem waarbij de enige beperking de ruimte is waar u zich bevindt. Door het gebruik van LED-licht-units, foto- en logopanelen, vitrines en kleurstellingen is Quadrum® naar eigen wens te personaliseren.

Het partnership tussen Visualitys en iquip maakt het mogelijk om de de techniek te integreren in de op- en afbouw, zonder dat u er omkijken naar heeft. Meer weten over de bijzonder aantrekkelijke presentatievormen? Bel of mail gerust.

bekijk ook

Bekijk meer

social

typisch iquip

uiterst behulpzaam

Shows draaien is voor iquip misschien dagelijks werk, voor u niet. Daarom levert iquip alles om u goed te supporten. Meer tijd investeren in de voorbereidingen? Loont! Extra apparatuur of bestanden als backup? Heeft iquip al aan gedacht! Nog even een doorloopje oefenen? Graag!

doortastend

Ervaring maakt het verschil, in ieder project. Daarom benut iquip iedere kans om ervaring te laten spreken. Door net even wat langer door te vragen, alle details te willen weten, draaiboeken uit te pluizen en shows uitvoerig en gedetailleerd voor te breiden.

rots in de branding

Als iedereen in paniek raakt, is iquip op z'n best. Koel en nuchter oplossingen bedenken. Rust en kalmte bewaren. Laat het achter de schermen maar 'stormen', voor de schermen ervaren uw gasten een geweldige tijd. Gelukkig is iquip overal op voorbereid.

contact

Congressen, shows en presentaties krijgen meer kwaliteit en kracht door professioneel, uiterst behulpzaam en doortastend handelen van de mensen van iquip.

Bel Mail
decor-stippen-wit
Back To Top