skip to Main Content

Online events • hybride events

Iquip biedt volop mogelijkheden om informatiedeling te realiseren met een groot bereik.

Online Events

Door uw event online te delen kan de doelgroep deze op iedere locatie volgen. Dit kan op verschillende manieren, de “uitzending” kan van tevoren worden opgenomen of live worden uitgezonden. Camera’s registeren het geheel en content als PowerPoint en filmpjes integreren we in de web-stream.

Om het interactief te maken is er de mogelijkheid verschillende modules toe te voegen, Bijvoorbeeld Q&A, voting en stellingen. Uw publiek komt met behulp van een link op een overzichtelijke landingspagina terecht, er hoeft geen software te worden geïnstalleerd. De landingspagina kan geheel worden aangepast aan uw huisstijl en eventueel worden geïntegreerd in uw website.

Hybride Events

Hybride events bieden het beste van twee werelden, zowel fysiek als online. De mogelijkheden zijn oneindig. Op de eventlocatie zelf kunnen het maximaal aantal gasten fysiek aanwezig zijn. Daarnaast kunnen andere gasten het event online volgen en interactief betrokken worden. Met de Q&A-module kunnen mensen vragen stellen en kan de spreker deze live beantwoorden, maar ook inbellen met een videoverbinding is mogelijk.

We brainstormen graag samen met u om te kijken hoe we uw gasten online zoveel mogelijk kunnen betrekken bij het programma.

bekijk ook

Bekijk meer

social

typisch iquip

uiterst behulpzaam

Shows draaien is voor iquip misschien dagelijks werk, voor u niet. Daarom levert iquip alles om u goed te supporten. Meer tijd investeren in de voorbereidingen? Loont! Extra apparatuur of bestanden als backup? Heeft iquip al aan gedacht! Nog even een doorloopje oefenen? Graag!

doortastend

Ervaring maakt het verschil, in ieder project. Daarom benut iquip iedere kans om ervaring te laten spreken. Door net even wat langer door te vragen, alle details te willen weten, draaiboeken uit te pluizen en shows uitvoerig en gedetailleerd voor te breiden.

rots in de branding

Als iedereen in paniek raakt, is iquip op z'n best. Koel en nuchter oplossingen bedenken. Rust en kalmte bewaren. Laat het achter de schermen maar 'stormen', voor de schermen ervaren uw gasten een geweldige tijd. Gelukkig is iquip overal op voorbereid.

contact

Congressen, shows en presentaties krijgen meer kwaliteit en kracht door professioneel, uiterst behulpzaam en doortastend handelen van de mensen van iquip.

Bel Mail
decor-stippen-wit
Back To Top