skip to Main Content

’thuiswedstrijdjes’: op het ss rotterdam

Het ss Rotterdam is een unieke evenementenlocatie met alle voorzieningen aan boord. Dit voormalig cruiseschip heeft een warme en elegante uitstraling, dit vraagt om specifieke audiovisuele oplossingen. Niet voor niets heeft het ss Rotterdam iquip gekozen als audiovisueel partner.

Wij zijn volledig op de hoogte van de mogelijkheden en werkwijzen en werken nauw samen met zowel de Sales-afdeling als medewerkers in de uitvoering. Dat schakelt lekker snel en efficiënt.

Kijk voor inspiratie alvast op www.ssrotterdam.nl en bel ons voor de mogelijkheden.

bekijk ook

Bekijk meer

social

typisch iquip

uiterst behulpzaam

Shows draaien is voor iquip misschien dagelijks werk, voor u niet. Daarom levert iquip alles om u goed te supporten. Meer tijd investeren in de voorbereidingen? Loont! Extra apparatuur of bestanden als backup? Heeft iquip al aan gedacht! Nog even een doorloopje oefenen? Graag!

doortastend

Ervaring maakt het verschil, in ieder project. Daarom benut iquip iedere kans om ervaring te laten spreken. Door net even wat langer door te vragen, alle details te willen weten, draaiboeken uit te pluizen en shows uitvoerig en gedetailleerd voor te breiden.

rots in de branding

Als iedereen in paniek raakt, is iquip op z'n best. Koel en nuchter oplossingen bedenken. Rust en kalmte bewaren. Laat het achter de schermen maar 'stormen', voor de schermen ervaren uw gasten een geweldige tijd. Gelukkig is iquip overal op voorbereid.

contact

Congressen, shows en presentaties krijgen meer kwaliteit en kracht door professioneel, uiterst behulpzaam en doortastend handelen van de mensen van iquip.

Bel Mail
decor-stippen-wit
Back To Top